Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Aktuální teplota

23.7.2019 10:15

Aktuální teplota:

22,1 °C

Vlhkost:

64,5 %

Rosný bod:

15,1 °C

Mobilní verze

mobilní verze www

Obsah

Informace zveřejňované podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a Nařízení EU 679/2016

V souladu s ustanovením § 18 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, zpřístupňuje obec Dětřichov nad Bystřicí o účelu zpracování, kategoriích osobních údajů, kategoriích příjemců, kategoriích subjektu údajů a době zpracovávání osobních údajů na obecním úřadu Dětřichov nad Bystřicí

Podle ustanovení § 5 odst. 1 písm. e) uvedeného zákona jsou osobní údaje uchovávány pouze po dobu, která je nezbytná k účelu jejich zpracování.

Podle Nařízení EU 679/2016 je obec Dětřichov nad Bystřicí správcem a zároveň i zpracovatelem osobních údajů subjektu údajů.

Osobní údaje se podle Nařízení EU 679/2016 zpracovávají na základě zákonné povinnosti, plnění ze smlouvy, nebo na základě uděleného souhlasu subjektu údajů.

Skartační lhůta začíná plynout dnem 1. ledna roku následujícího po ukončení platnosti dokumentu, u smluv po uplynutí doby platnosti smlouvy či po jejím ukončení, zrušení nebo zániku.

Subjekt údajů bere na vědomí, že správce bude zpracovávat jeho osobní údaje, které subjekt údajů dobrovolně uvede v žádosti.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů:

Ing. Nikola Pohanělová

Tel: 554 254 308

Mobil: 605 920 979

E-mail: pohanelova.nikola@rymarovsko.cz

Zásady zpracování osobních údajů OÚ Dětřichov nad Bystřicí

 

10. 7. - 2. 8. 2019

VŘ - ředitel/ředitelka ZŠ a MŠ Dětřichov nad Bystřicí

Úřední deskaZobrazit více

3. 7. 2019 - 30. 6. 2020

Schválený ZÚ D.n.B. za r.2018

Úřední deskaZobrazit více

1. - 31. 7. 2019

VR na ředitele školy ZŠ a MŠ Stará Ves

Úřední deskaZobrazit více

18. 4. 2019 - 31. 12. 2022

VV - Opatření obecné povahy

Úřední deskaZobrazit více

7. 1. - 31. 12. 2019

Harmonogram svozu komunálního a separovaného odpadu 2019

Informace občanůmZobrazit více