Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Aktuální teplota

19.1.2020 12:48

Aktuální teplota:

4,7 °C

Vlhkost:

79,6 %

Rosný bod:

1,5 °C

Mobilní verze

mobilní verze www

Obsah

Informace zveřejňované podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a Nařízení EU 679/2016

V souladu s ustanovením § 18 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, zpřístupňuje obec Dětřichov nad Bystřicí o účelu zpracování, kategoriích osobních údajů, kategoriích příjemců, kategoriích subjektu údajů a době zpracovávání osobních údajů na obecním úřadu Dětřichov nad Bystřicí

Podle ustanovení § 5 odst. 1 písm. e) uvedeného zákona jsou osobní údaje uchovávány pouze po dobu, která je nezbytná k účelu jejich zpracování.

Podle Nařízení EU 679/2016 je obec Dětřichov nad Bystřicí správcem a zároveň i zpracovatelem osobních údajů subjektu údajů.

Osobní údaje se podle Nařízení EU 679/2016 zpracovávají na základě zákonné povinnosti, plnění ze smlouvy, nebo na základě uděleného souhlasu subjektu údajů.

Skartační lhůta začíná plynout dnem 1. ledna roku následujícího po ukončení platnosti dokumentu, u smluv po uplynutí doby platnosti smlouvy či po jejím ukončení, zrušení nebo zániku.

Subjekt údajů bere na vědomí, že správce bude zpracovávat jeho osobní údaje, které subjekt údajů dobrovolně uvede v žádosti.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů:

Ing. Nikola Pohanělová

Tel: 554 254 308

Mobil: 605 920 979

E-mail: pohanelova.nikola@rymarovsko.cz

Zásady zpracování osobních údajů OÚ Dětřichov nad Bystřicí

 

9. 1. - 31. 12. 2020

Oznámení o zveřejnění dokumentů SOR

Úřední deskaZobrazit více

9. - 25. 1. 2020

Kulturní dům Šternberk - Hradišťan

Úřední deskaZobrazit více

7. - 23. 1. 2020

VŘ - Stará Ves

Úřední deskaZobrazit více

20. 12. 2019 - 31. 12. 2022

Střednědobý výhled rozpočtových příjmů a výdajů na roky 2020 - 2022 pro PO ZŠ a MŠ

Úřední deskaZobrazit více

20. 12. 2019 - 31. 12. 2022

Schválený - Střednědobý výhled rozpočtových příjmů a výdajů obce na roky 2020 - 2022

Úřední deskaZobrazit více