Obec Dětřichov nad Bystřicí
Dětřichov
nad Bystřicí

Ochrana osobních údajů

Informace zveřejňované podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a Nařízení EU 679/2016

V souladu s ustanovením § 18 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, zpřístupňuje obec Dětřichov nad Bystřicí o účelu zpracování, kategoriích osobních údajů, kategoriích příjemců, kategoriích subjektu údajů a době zpracovávání osobních údajů na obecním úřadu Dětřichov nad Bystřicí

Podle ustanovení § 5 odst. 1 písm. e) uvedeného zákona jsou osobní údaje uchovávány pouze po dobu, která je nezbytná k účelu jejich zpracování.

Podle Nařízení EU 679/2016 je obec Dětřichov nad Bystřicí správcem a zároveň i zpracovatelem osobních údajů subjektu údajů.

Osobní údaje se podle Nařízení EU 679/2016 zpracovávají na základě zákonné povinnosti, plnění ze smlouvy, nebo na základě uděleného souhlasu subjektu údajů.

Skartační lhůta začíná plynout dnem 1. ledna roku následujícího po ukončení platnosti dokumentu, u smluv po uplynutí doby platnosti smlouvy či po jejím ukončení, zrušení nebo zániku.

Subjekt údajů bere na vědomí, že správce bude zpracovávat jeho osobní údaje, které subjekt údajů dobrovolně uvede v žádosti.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů:

Ing. Nikola Pohanělová

Tel: 554 254 308

Mobil: 605 920 979

E-mail: pohanelova.nikola@rymarovsko.cz

Zásady zpracování osobních údajů OÚ Dětřichov nad Bystřicí.pdf (2.27 MB)

Úřad

Aktuální teplota

25.7.2021 05:42

Aktuální teplota:

16,6 °C

Vlhkost:

76,5 %

Rosný bod:

12,4 °C

Mobilní aplikace V OBRAZE

mobilní aplikace

Sledujte informace z našeho webu na svých chytrých telefonech. Využívejte naši novou mobilní aplikaci – V OBRAZE.

Volně ke stažení:

google-play-download
app-store-download

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Plánuj výlety

planujvylety.cz

Obec Dětřichov nad Bystřicí
Obec Dětřichov nad Bystřicí je začleněna územně do okresu Bruntál a náleží pod Moravskoslezský kraj. Příslušnou obcí s rozšířenou působností je město Bruntál. Obec se nachází 20 kilometrů od města Bruntálu. Na katastrtálním území Dětřichov nad Bystřicí a Krahulčí má trvalý pobyt nahlášeno kolem 420 obyvatel